ajax loader container

STALPI DE MASURAT VANTUL

WIND MEASUREMENTS

Prima constructie care se face pentru un parc eolian este un stalp de masurare a vantului.

Echipa Wind Measurements este specializata in vanzarea, instalarea si inchirierea de stalpi pentru masuratori de vant cu diferite caracteristici care sunt adaptati pentru toate conditiile de teren si de mediu.

  • Stalpi tubulari pentru masuratori de vant:

Au marimi de 20-40-60-80m fiind confectionati din profile tubulare galvanizate compacte si solide. Acestia au o manevrabilitate ridicata la instalare dar si o intretinere mai dificila. Deaceea recomandam ca aparatura de masura, instalata pe fiecare stalp de masurare a vantului, sa fie de cea mai buna calitate.

Pentru clientii din Europa folosim cu precadere anemometre si aparatura produsa de catre NRG sau Thies, recunoscuta si certificata international conform normativei IEC 61400-12.

  • Stalpi din profile metalice pentru masuratori de vant:

Pot atinge marimi mari de pana la 120-140m fiind folositi cu precadere pentru o monitorizare cat mai exacta, a tuturor caracteristicilor de vant, la inaltimi cat mai apropiate de inaltimea viitoarelor turbine.

Acesti stalpi  sunt mai dificil de montat dar au o mentenanta mult mai usoara. Sunt folositi atat la inceputul constructiei unui parc cat si la monitorizarea pe toata durata de viata a parcului eolian.

  • Un serviciu special oferit de Wind Measurements este relocarea stalpilor de masurare a vantului ai clientilor nostrii atat cei tubulari cat si cei din profile metalice. Acest serviciu duce la reducerea semnificativa a costurilor de monitorizare pe termen lung.
  • Deasemenea oferim si inchirierea stalpilor de masura a vantului pe perioada de un an.

Pentru a primi o oferta completa de pret, pentru stalpii nostri de masurare a vantului, va rugam sa ne trimiteti o cerere cat mai detaliata pe formularul de contact.

Pentru cotatii de pret si mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.