ajax loader container

Vremea se raceste in acest weekend. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 08
  Administratia Nationala de Meteorologie a lansat o avertizare meteo pentru acest weekend. Astfel, de vineri, 8 aprilie, si pana duminica, 10 aprilie, ora 22:00, “vantul se va intensifica in toate regiunile si vitezele vor depasi local 60...65 km/h la rafala, iar pe crestele montane 100 km/h. In acelasi interval vremea se va raci treptat, mai accentuat in jumatatea nordica a tarii”, potrivit meteoromania.ro.

  In tara
  Vremea se va raci incepand de vineri, mai ales in nordul tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 10 si 20 de grade, iar minimele, intre 1 si 7 grade. Va ploua local in nordul, estul si centrul tarii.

  Sambata va ploua in nordul, centrul si estul tarii, dar in restul regiunilor cerul va fi variabil, si va ploua doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar minimele se vor incadra intre minus 2 si 6 grade.

  Duminica, precipitatiile vor fi slabe, in nordul, centrul si estul tarii. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, in special in timpul zilei. Temperaturile maxime vor ajunge la 15 grade, iar minimele se vor incadra intre minus 2 si 6 grade Celsius.

  Bucuresti
  Vineri, cerul va fi variabil, cu soare, dar sunt si conditii de ploaie. Vantul va prezenta intensificari, temperatura maxima va fi de 17 grade, iar minima de la noapte va ajunge la 5 grade Celsius.

  Sambata, in Capitala, cerul va fi variabil, cu soare, insa exista si conditii de ploaie. Vantul va avea viteza de 5 m/s. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 17 grade, iar minimele, de 3 grade Celsius.

  Duminica, cerul va fi variabil, iar viteza vantului va scadea la 3 m/s. Temperatura maxima va fi de 12 grade, iar minima din timpul noptii va ajunge la 4 grade Celsius.

  Foto: freebloghelp.com

  Florin Tulbure

  Sursa: green-report.ro