ajax loader container

Vreme frumoasa de Florii. Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele zile

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 17
  Vremea se incalzeste de Florii. Temperaturile anuntate astazi in tara se situeaza intre 11 si 18 grade, fiind in limitele normale pentru aceasta perioada.

  Meteorologii spun ca duminica va mai ploua izolat doar in regiunile vest – sud-vestice. Incalzirea continua si luni, cand temperaturile maxime ar putea depasi 18 grade Celsius in tara.

  Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

  Duminica
  In tara vremea va fi racoroasa, cerul va prezenta unele innorari in regiunile vest - sud-vestice, unde doar izolat, in special ziua, va ploua slab. La altitudini de peste 1800 de metri, la munte, va mai fulgui. Cerul va fi temporar noros in restul tarii, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime asteptate azi sunt cuprinse intre 11 si 18 grade iar minimele intre -1 si 7 grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica este in scadere.

  In Bucuresti, vremea va fi insorita duminica, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar minima, de 1...3 grade. Presiunea atmosferica este in scadere.

  Luni
  Vremea se va incalzi usor in tara. In est si cu totul izolat in sud-vest cerul va fi temporar noros si va ploua slab, pe arii restranse. In regiunile sud-estice si in zona inalta de munte vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari. Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 18 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, posibil usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va scadea in continuare.

  Vremea se va incalzi usor luni, in Capitala. Cerul va fi temporar noros, cu conditii reduse de ploaie, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 16 - 17 grade, iar minima de 6 - 7 grade. Presiunea atmosferica va scadea in continuare.

  Marti
  Temperaturile maxime din tara vor fi cuprinse, in general, intre 13 si 19 grade iar minimele intre -2 si 8 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe pe arii restranse in jumatatea de sud-est a teritoriului, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice si estice. Noaptea, in nord si in depresiuni se va produce izolat bruma.

  Cerul va fi noros si trecator va ploua slab marti, in Bucuresti. Vantul va fi moderat si temperatura maxima va fi de 17 grade, iar minima de 6 - 7 grade.

  Foto: amazinglylittle.blogspot.com

  Florin Tulbure

  Sursa: green-report.ro