ajax loader container

Surprize dulci pentru utilizatorii bicicletelor I’Velo din Capitala

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 30

  Iubitorii de pedalat care vor inchiria astazi si maine o bicicleta de la centrele de bike-sharing I’Velo se vor putea „indulci” cu o inghetata, oferita in dar de organizatori. Astfel, cine se incalzeste cu o plimbare pe bicicleta se va putea racori cu o inghetata la oricare din centrele din parcurile Herastrau, Izvor si Tineretului.

  In cazul in care doriti sa evitati aglomeratia de la centrele gratuite I’Velo din Herastrau, va puteti rezerva din timp bicicleta pe site-ul i-velo.ro, pus la dispozitie de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution. 

  www.i-velo.ro este pagina de internet a celui mai mare program de bike-sharing din Romania - I Love Velo. Pe site, pasionatii de ciclism pot rezerva biciclete pe care le pot folosi exclusiv pe o perioada de pana la doua zile.

   

  Puteti rezerva bicicleta pentru un week-end

  200 de bicliclete ce pot fi rezervate va asteapta acum in centrele I Velo din Bucuresti. Puteti rezerva pana la 4 biciclete pentru 1 - 48 de ore. Banii atrasi din rezervari vor fi folositi pentru extinderea programului I Velo in Bucuresti si in alte orase. Tarifele aplicate rezervarilor sunt: 3 ron/h sau 15 ron/zi.

  Sistemul de rezervari online functioneaza din 19 aprilie pentru centrul H2 din Bucuresti (zona Expoflora, parcul Herastrau). Urmeaza centrele H1, Tineretului si Izvor din Capitala, si centrele din Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta.

  “I Love Velo” este cel mai important program de bike-sharing gratuit din Romania, desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, in parteneriat cu Primariile Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

  Actualul sezon este deschis din martie pana in noiembrie 2011, in fiecare zi, de la 10 la 20 si are un parc de biciclete de 1.100 de unitati. Centrele I Love Velo pot fi gasite in Bucuresti - parcul Herastrau, Tineretului si Izvor, Cluj Napoca - Sala Sporturilor, Iasi - zona Rapa Galbena, Brasov – b-dul Eroilor/Primaria Municipiului Brasov, Constanta - Parcul Tabacariei.

  Raluca Petrescu

  Sursa: green-report.ro