ajax loader container

Peste 7.400 de utilizatori ai bicicletelor "StudentObike" in tara, de la lansarea proiectului

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 17
  Studentii din tara au inchiriat gratuit biciclete de 7.441 de ori, prin programul StudentObike, folosind carnetul de student si buletinul. In Capitala, in numai cateva saptamani de la deschiderea centrelor StudentObike, bicicletele s-au inchiriat de peste 3.886 de ori. In Bucuresti vom vedea din ce in ce mai multi studenti care vor merge la cursuri cu bicicleta.

  Centrele de biciclete sunt situate in fata Rectoratului din campusul Politehnicii si in campusul universitar ”Moxa”.

  Bicicletele pot fi inchiriate timp de 24 de ore, iar studentii primesc si un sistem de siguranta pentru a le lega atunci cand nu le folosesc.

  Celelalte centre StudentObike din tara s-au redeschis la finalul lunii martie si la Iasi, Brasov si la Cluj Napoca. 

  500 de biciclete pentru studentii din 4 orase

  Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei de student si a unui act de identitate.

  StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din cinci centre universitare.

  Bicicletele StudentObike pot fi gasite in campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

  Centrele StudentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 500 de biciclete: 200 de biciclete in Bucuresti, 100 in Brasov, 100 in Cluj-Napoca si 100 de biciclete in Iasi.
   

  Citeste si: 

  Record de inchirieri prin programul gratuit StudentObike: 264 de biciclete in numai doua zile

  Florin Tulbure

  Sursa: green-report.ro