ajax loader container

Peste 10.500 de inchirieri la centrele ”I’Velo” din Capitala

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 10
  Bicicletele ”I’Velo” din Capitala au fost inchiriate de peste 10.500 de ori, de la lansarea editiei din 2011 a proiectului, la sfarsitul lunii trecute. 

  Cea mai buna zi de pedalat a fost ieri, cand bucurestenii au iesit cu mic cu mare in parcuri, bucurandu-se de vremea frumoasa. Centrele de bike-sharing din Capitala au inregistrat peste 2.000 de inchirieri intr-o singura zi. 

  Chiar daca primvara a venit cu greu anul acesta, proiectul ”I’Velo” s-a bucurat de succes si in centrele din tara. In Cluj, centrele de inchiriere au avut pana acum 2.200 de utilizatori, de la lansarea proiectului, la 26 martie. 

  De asemenea, in Brasov, in doar o saptamana de la lansare bicicletele cu cosulet au fost inchiriate de peste 760 de ori de amatorii de pedalat. 

  De ieri, si constantenii se pot plimba gratuit cu bicileta. Centrul pune la dispozitie 135 de biciclete in Parcul Tabacariei.

  Centrele si-au prelungit programul

  Pentru ca vremea se va incalzi toto mai mult si oamenii vor alege sa-si petreaca timpul liber in parcuri, centrele ”I’Velo” si-au prelungit programul. Astfel, va puteti inchiria gratuit o bicicleta de la oricare dintre centrele de bike –sharing din Capitala, intre orele 10 si 20.00. 

  Bicicletele vor putea fi folosite gratuit, pe baza unui act de identitate si pe durata a doua ore.

  “I’Velo” este un proiect al Raiffeisen Bank si al Asociatiei Green Revolutio, ce se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta. Prin intermediul programului, sunt puse la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete: 500 in Bucuresti, 100 in Brasov, 135 in Cluj-Napoca, 135 in Iasi si 135 in Constanta.

  Raluca Petrescu
   

  Sursa: green-report.ro