ajax loader container

Miniparcul ALPAB, expus la targulde turism al Romaniei

WIND MEASUREMENTS

 • 03 2011 30
  Un parc in miniatură si o tombola cu premii– aceastea sunt ofertele Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti pentru vizitatorii Targului de Turism al Romaniei, la Romexpo.

  Pentru cea de a 25 a editie a targului, care se organizeaza la Romexpo, in perioada 31.03- 03.04.2011, peisagistii ALPAB au pregatit in standul 9B un parc unde printre multitudinea de flori viu colorate, vizitatorii vor putea admira si un exponat special, un „marinar verde” realizat din ligustrum, o plantă ornamentală, pe un suport metalic.

  „Plimbările cu vaporasul pe Lacul Herăstrău oferă turistilor care vizitează Bucurestiul posibilitatea să se relaxeze in mijlocul naturii, intr-o locatie centrală si accesibilă tuturor. In ultimii doi ani, agrementul pe Lacul Herăstrău a adus un număr record de vizitatori, mai ales prin imbunătătirea serviciilor oferite. De asemenea, suntem preocupati de extinderea agrementului pe lacurile aflate in administrarea noastră si avem depus la Agentia de Dezvoltare Regională Bucuresti – Ilfov (A.D.R.B.I.) proiectul „Amenajare circuit turistic pe Lacurile Floreasca si Tei si zona adiacentă lor”.

  Astfel, ne dorim să atragem cat mai multi turisti in capitală, prin accesarea de fonduri europene, necesare realizării unor proiecte de anvergură”, a declarat Radu Popa, director general A.L.P.A.B.

  In cadrul acestui eveniment, la tombola „Premiul Vizitatorului”, A.L.P.A.B. va oferi 50 de permise de acces pentru agrementul pe Lacul Herăstrău, valabile in perioada mai-septembrie 2011.
   

  taguri: turism, alpab
  Sursa: green-report.ro