ajax loader container

Mazare: Constanta va avea 50-80 km de pista pentru biciclisti pana in 2012

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 19
  Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a renuntat la masinile sale de lux si a decis sa se deplaseze cu bicicleta atunci cand merge la Primarie.

  In plus, edilul a declarat, pentru Green Report, ca construi intre 50 si 80 de km de piste de bici in doi ani.

  Mazare spune ca motivul pentru care a devenit biciclist este ca doreste sa faca sport, dar si pentru ca benzina s-a scumpit.

  "Acum ma gandeam ca, daca tot se face benzina 7 lei, sa merg ziua la birou cu bicicleta si numai seara cand merg la club, la gagici, sa merg cu Jaguarul sau cu celelalte masini. Nu vezi ce frig e in tara asta? De cand e Basescu, e si frig. Apa are 6 grade, nu pot sa ies sa fac kite, nu pot sa merg cu jetul, nu pot sa fac nimic si atunci am dat-o pe bicicleta", a afirmat Mazare, luni, cand a plecat de acasa catre Primarie pe bicicleta, informeaza Mediafax.

  Imbracat intr-un trening, cu pantofi sport si cu sapca pe cap, Radu Mazare a pornit luni, in jurul orei 12.00, de la locuinta sa din statiunea Mamaia catre Primarie. El a marturisit ca s-a antrenat la sfarsitul saptamanii trecute si ca este pentru a treia sau a patra oara cand se duce la birou pe bicicleta.

  „Voi construi intre 50 si 80 km de piste de bicicleta in doi. Incepem anul acesta si terminam in 2012“, a declarat primarul Radu Mazare pentru Green Report.

  Edilul orasului de la malul marii a fost insotit in periplul sau pe doua roti de fratele sau, Mihai Mazare, si viceprimarul Gabi Stan.

  Sursa foto: Primaria Constanta

  Bogdan Tupilat
   

  Sursa: green-report.ro