ajax loader container

Gestionarea deseurilor in Romania, dezbatuta maine de autoritati

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 11
  Autoritatile vor dezbate in zilele 11 si 12 aprilie care sunt provocarile Romaniei in domeniul gestionarii deseurilor, in cadrul Conferintei „Managementul Integrat al Deseurilor – Impactul Directivei Cadru si Societatea Europeana a Reciclarii”.

  Romania este obligata sa respecte prevederile Directivei 98 in acest domeniu, care impune realizarea unui sistem integrat de gestionare si valorificarea deseurilor, cu tinte ce vor creste in urmatorii ani. 

  Evenimentul va reuni importanti factori de decizie, printre care: ministrul Mediului si Padurilor - Laszlo Borbely, reprezentantul Comisiei Europene - Julio Gracia Burgues, comisarul general al Garzii de Mediu -Silvian Ionescu, Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului - Iosif Nagy. De asemenea, au confirmat participarea peste 200 de invitati din partea Consiliilor Judetene, Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara, reprezentanti ai primariilor, reprezentantii celor mai importante firme de salubritate, industrie si reclare.

  Evenimentul este organizat de Asociatia Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila, sub Patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, in Bucuresti, in zilele 12-13 aprilie 2011. 

  Cititi maine, pe Green Report, care sunt problemele cu care se confrunta Romania in domeniul gestionarii deseurilor. 
   

  Foto: green-report.ro
   

  Raluca Petrescu 

  Sursa: green-report.ro