ajax loader container

Cotidianul: La o carmangerie din Timisoara se vinde carne de piton, cangur sau crocodil

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 01

  Carnea exotică pare a fi cheia succesului la Timişoara. Un bărbat a deschis zilele trecute o carmangerie în care comercializează carne de zebră, cangur, piton sau chiar crocodil. Nici măcar preţurile ridicate nu îi împiedică pe oameni să treacă pragul magazinului. Şi spre surprinderea proprietarului, astfel de preparate chiar au succes.

  Pe lângă piton, în magazinul său mai găseşti şi carne de crocodil, zebră sau chiar cangur. Preţurile sunt destul de piperate, dar magazinul nu duce lipsă de clienţi.
  Fileul de piton costă în jur de 300 de lei , iar un pacheţel destul de mic costă în jur de 120 de lei. Puţin mai ieftină este carnea de crocodil. Un kilogram costă 157 de lei.

  Patronul carmangeriei spune că are destui clienţi: "Chiar sunt clienţi şi lumea cumpără. Şi nu numai lumea cu bani".
  Un kilogram de carne de zebră sau de antilopă costă 98 de lei, iar cel mai ieftin produs este carnea de cangur. Un astfel de kilogram costă puţin peste 85 de lei. Printre cumpărători se numără atât bucătari ai unor restaurante renumite, dar şi gurmanzi împătimiţi, dispuşi să încerce reţete complicate.
  Carnea de cangur se serveşte cu sos din fructe de pădure, iar fileul din piton se asortează cu o salată de crudităţi. De la crocodil cea mai bună bucată de carne pare a fi coada.

  Citeste mai mult pe cotidianul.ro

  Sursa: green-report.ro