ajax loader container

Centrul ”I’Velo” din Iasi s-a redeschis astazi

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 13
  Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi au lansat astazi editia 2011 a programului de inchiriat gratuit biciclete ,,I’Velo Iasi”.

  ,,Colaborarea noastra a debutat anul trecut, bike-sharing-ul bucurandu-se de un real succes. Miile de cetateni de toate varstele care au inchiriat biciclete in doar cateva luni ne incurajeaza sa credem ca I’Velo va fi o parte importanta a unei noi culturi urbane revolutionare: cultura utilizarii mijloacelor verzi de transport’’, a declarat Gheorghe Nichita, Primar al Municipiului Iasi.

  ,,I'Velo Iasi” se desfasoara in parteneriat cu Primaria Iasi, iar cele 135 de biciclete ce sunt puse la dispozitie prin acest program vor putea fi inchiriate de doritori din zona Rapa Galbena.
  Actualul sezon va fi deschis din martie pana in noiembrie 2011, in fiecare zi a saptamanii si week-endului, intre 10.00 - 20.00.

  Bike-sharing gratuit

  Bicicletele vor putea fi folosite gratuit, pe baza unui act de identitate si pe durata a doua ore.

  ,,Raiffeisen Bank sustine imbunatatirea calitatii vietii si de aceea am hotarat sa promovam bicicleta ca mijloc de transport alternativ si ca parte importanta a unei vieti sanatoase. Ii incurajam pe toti cetatenii si studentii din centrele universitare Bucuresti, Iasi, Brasov si Cluj sa incerce acest mijloc de transport nepoluant, sanatos si distractiv”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank Romania. 

  “I’Velo”, cel mai important program de bike-sharing gratuit din Romania, se afla sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor si se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta. Prin intermediul programului, sunt puse la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete: 600 in Bucuresti, 100 in Brasov, 135 in Cluj-Napoca, 135 in Iasi si 135 in Constanta.

  Raluca Petrescu

  Sursa: green-report.ro