ajax loader container

Catalan Elecric, Eolnumancia – 46,3 milioane de lei pentru un parc eolian de 9 MW la Iasi

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 13
  Compania braşoveană Catalan Electric, controlată integral de spaniolii de la Eolnumancia, va construi un parc eolian în comunele Vânători şi Sireţel din comuna Iaşi, valoarea investiţiei fiind de 46,3 milioane de lei fără TVA.

  Parcul eolian va avea o capacitate instalată de 9 MW. De altfel, compania a publicat pe SEAP un anunţ prin care anunţă că doreşte să achiziţioneze cinci turbine eoliene cu o putere nominală de 1,8 MW pentru proiectul „Construire parc eolian, extindere reţea electrică şi racordare” din judeţul Iaşi. Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este de 8 iunie 2011.

  Proiectul „Construire parc eolian, extindere reţea electrică şi racordare” din judeţul Iaşi a fost depus pentru a fi finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, Axa Prioritară 4 „Creşterea eficienţei energetice şi a securităţii furnizării, în contextul combaterii schimbărilor climatice”. Reprezentanţii companiei nu au dorit să comenteze în niciun fel informaţia, relateaza jurnalistii de la Buna Ziua Brasov.

  Compania Catalan Electric SRL are sediul social in Brasov si ii are ca administratori pe MANUEL JAVIER DEL AMO SANTA MARIA si CLEMENTE CARPINTERO DAVID.
  Sursa: businesslive.ro