ajax loader container

Avertizare meteo: ploi torentiale de maine in vestul si centrul tarii

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 30
  Vremea se va inrautati de maine incepand cu vestul tarii, iar ploile vor cuprinde treptat restul teritoriului. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o averizare meteo de ploi torentiale valabila de maine, pana luni seara.  

  Meteorologii avertizeaza ca in intervalul 1 mai, ora 14:00- 2 mai, ora 20:00, vor cadea averse pe arii extinse, ce vor avea şi caracter torenţial.

  Ploile vor cuprinde la inceput vestul, sud-vestul si centrul tarii, apoi se vor retrage in regiunea estica.

  De asemenea, vor avea loc descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si posibil caderi de grindina. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp, indeosebi in zona de munte.

  In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza avertizarea prin atentionari sau avertizari meteorologice ulterioare.

  La aceasta ora, desi cerul este variabil, vremea este frumoasa in majoritatea zonelor tarii, cu temperaturi de 20 de grade Celsius in Suceava, Alba Iulia, Targu Mures si Cluj Napoca. In unele oprase, merrcurul termometrelor urca si mai sus, inregistrand valori de 21 de grade Celsius, in Bistrita, 22 grade la Satu Mare si 23 de grade la Oradea.

  In Capitala se inregistreaza 21 de grade Celsius, asa ca daca v-ati planificat un sfarsit de saptamana in aer liber este bine sa profitati astazi de vremea frumoasa.  
   

  Raluca Petrescu

  Sursa: green-report.ro