ajax loader container

Angajatii Orange pedaleaza ”cu cravata” in Cluj-Napoca

WIND MEASUREMENTS

 • 05 2011 11
  Angajatii Orange din sediul de la Cluj-Napoca promoveaza incepand de astazi bicicletele ca mijloc alternativ de transport: ei vor pedala pentru a se deplasarea la serviciu, acasa si la intalniri in cadrul proiectului ,,Biciclete cu Cravata”, organizat in parteneriat cu Asociatia Green Revolution.

  Orange pune gratuit la dispozitia angajatilor sai un numar de 10 biciclete, ce vor fi ”parcate” in fata centrului business Electrosigma, din strada Republicii, nr. 109.

  45 de biciclete portocalii pentru Orange

  Prin intermediul proiectului ”Biciclete cu cravata”, 45 de biciclete pot fi folosite gratuit de angajatii Orange Romania in trei orase diferite: 25 biciclete in Bucuresti (Europe House si Iride Business Parc), 10 biciclete in Cluj Napoca si, de maine, 10 biciclete si in Timisoara.

  ,,Prin acest program de responsabilitate socialala, ne propunem sa incurajam mersul pe biciclete ca mijloc alternativ de transport, ce este util atat pentru natura, dar si pentru cei care practica ciclismul”, a aratat Catalina Paslaru, CSR Officer Orange Romania.

  Obiectivul pe termen lung al companiei este de a atrage atentia asupra poluarii si de a contribui la reducerea emisiilor de CO2 generate de activitatile companiei.

  4 companii promoveaza bicicletele

  ,,Biciclete cu cravata” este primul program de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor de business, initiat de Asociatia Green Revolution in luna mai 2010.

  ,,Green Revolution promoveaza bicicleta ca mijloc de transport alternativ. Biciclete cu cravata se adreseaza companiilor care doresc sa puna la dispozitia angajatilor biciclete pentru uzul personal“, a declarat Raluca Fiser, presedintele Green Revolution. Ea a adaugat ca bicicleta poate fi numitorul comun cand vine vorba de drumul catre servici, o plimbare in timpul pauzelor sau in weekend.

  De proiect beneficiaza, deocamdata, angajatii Raiffeisen Bank, Orange Romania, ING Bank si bpv GRIGORESCU STEFANICA.
  In editia 2010, peste 500 de angajati din trei companii (Raiffeisen Bank, Orange Romania, ING Bank) au folosit ,,Biciclete cu cravata”.
   

  Raluca Petrescu

  Sursa: green-report.ro