ajax loader container

30 de hunedoreni, cercetati pentru evaziune fiscala cu deseuri metalice

WIND MEASUREMENTS

 • 04 2011 11
  Politistii hunedoreni cerceteaza 30 de persoane din Petrosani, Deva, Simeria, Brad si Orastie, acuzate de evaziune fiscala si fals in declaratii. Oamenii sunt suspectati ca ar fi predat diferite cantitati de fier vechi furat la centrele de colectare din judet, informeaza Mediafax.

  Politistii hunedoreni au stabilit ca, in perioada 2009 - 2010, suspectii au predat la centrele de colectare a fierului vechi diferite cantitati de fier, despre care au spus ca ar proveni din gospodaria proprie, insa aceste afirmatii nu s-au confirmat, produsele provenind din furturi, se arata intr-un comunicat remis astazi de Politia Romane.

  Materialele predate la centrele de colectare au variat intre 1,5 si 10 tone intr-un an calendaristic, iar sumele incasate, intre 300 si 3.000 de lei.

  Cei 30 de suspecti sunt cercetati pentru evaziune fiscala si fals in declaratii, verificarile continuand si cu privire la provenienta cantitatilor de fier vechi predate la societatile comerciale care au cumparat deseuri reciclabile.

  Foto: sxc.hu

  Raluca Petrescu
   

  Sursa: green-report.ro